Plăcintă bătrânească cu brânză şi smântână (pe plită)

de botcrina in Piine, 1 Mai 2014 | 9615 vizualizari

 

Este o încântare pentru papilele gustative!

 

INGREDIENTE

  • 500 g făină
  • 200 ml apă călduţă
  • 200 g brânză de vaci
  • 300 ml smântână
  • 2 linguri sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă bătrânească cu brânză şi smântână (pe plită):

Procedăm la fel ca şi la cele cu cartofi, într-un bol punem făina facem o adâncitură turnăm apa cu sarea şi frământăm bine.

Lăsăm aluatul sa se odihnească  15 minute.

Amestecăm brânza cu puţină sare şi o dăm la o parte.

Împărţim aluatul în bucăţele, pe care le întindem. umplem cu brânză, după care le împăturim ca şi pe cele cu cartofi şi le întindem cu făcăleţul.

Le rumenim pe plita încinsă bine, apoi le ungem din abundenţă cu smântână.

Se servesc călduţe!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă bătrânească cu brânză şi smântână (pe plită)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

leonata 1

03.05.2014, 14:43

gustossssssssssssss!

mihaelar63 1

03.05.2014, 23:26

Ce bune trebuie sa fie fripte pe plita

Pushaa 1

03.05.2014, 23:34

tare-mi plac!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si chimen